Списък с желания 0

Възглавница Меморилатекс Rose Класик

60.00 лв.

  • Марка: ЕКОН
  • Код на продукта: f4d9c
  • Наличност: В наличност

ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ

Етикети: възглавница, меморилатекс, rose, класик, латекс, екон, аксесоари, възглавници

Възглавница Меморилатекс Rose Класик дължи името си на класическата си форма и иновативния материал Меморилатекс, от който е изработена. Тя е снабдена с бледо розов калъф от 100% памук ранфорс и е прошита с полиестерна вата. Основните свойства на Меморилатекс са неговата пластичност и способността му да се нагажда по контурите на тялото.

Монолитната ѝ сърцевина не позволява да се размества, осигурявайки опора за главата и за мускулите на врата по време на сън. Това е ортопедична възглавница, която следва извивките на главата Ви и се нагажда към всяко Ваше движение през нощта.

Мемори латексът е иновативен вид латекс, който се използва за производството на мемори пяна, наричана още вискоеластична полипяна. Тя е материал, който омеква при контакт с телесната топлина и възвръща първоначалната си форма след като се охлади. Мемори пяната предотвратява в най-голяма степен предаването на движенията от единия спящ на другия и освен това не създава шум при завъртане. Тези две предимства правят матраците от меморипяна подходящи за двойки, особено когато те се събуждат лесно при движение или шум. Това, което отличава меморипяната от останалите видове пенолатекс, е способността й да задържа топлината, дължаща се на липсата на засмукване на студен въздух при завъртане.

ПАРАМЕТРИ НА ПРОДУКТА
Калъф с цип Да
Състав 100% латекс

Напишете коментар

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър
Проверка за сигурност!