Списък с желания 0

Гаранция

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

Всички продукти, закупени от KUPIMATRAK.COM, са нови и се доставят в оригиналната им опаковка! В приложеното описание на всеки един продукт е описан гаранционният му срок /1, 2, 3 ... 8 , 10 или повече години/.

При закупуване на един, два или повече продукта от нас, те задължително са съпътствани от своите гаранционни карти, които се намират под оригиналната опаковка на продукта или в специализиран джоб върху нея.

При повреда на продукта, закупен от KUPIMATRAK.COM, моля, обръщайте се без притеснения към най-близкия за Вас гаранционен сервиз, описан в гаранционната карта на продукта или може да се свържете с нас за съдействие. След като получите продукта, към гаранционната карта прибавете стоковата разписка, издадена от "ДАРИ ДРИЙМ" ЕООД, с разписка за пощенски паричен превод и товарителница, издадени от куриера в момента на доставката. В случаите на плащане по банков път, Ви е нужен платежен документ от съответната банка.

При изтекъл срок на гаранцията на продукта, Вие може да се обърнете също към оторизираните сервизи на дадената фирма, заплащайки  ремонта на желания от Вас продукт.

Ние отговаряме за липса на съответствие на потребителския продукт с договор за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.

Всяка една стока, закупена от KUPIMATRAK.COM, може да бъде върната в 14-дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за транспорт от куриерската фирма са за сметка на Клиента (Купувача).

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.


За повече информация се свържете с нас на посочената форма за Контакти.