Списък с желания 0

Бонел

Удобни и комфортни еднолицеви матраци с бонел от ТЕД, Блян, Беланоте, НАНИ, Парадайс, Росмари, Магнифлекс и още известни марки. Всички модели, размери на най-ниски топ цени в България! Безплатна доставка!


Матрак Awa еднолицев

ТЕД

Матрак Awa еднолицев

296.00 лв.

Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Класическо ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следв..

Матрак Колори

ТЕД

Матрак Колори

155.00 лв.

Еднолицев матрак Колори предоставя на тялото стабилна опора на гръбначния стълб през нощта, отпуска мускулатурата и сваля натрупаното напрежение в ставите. Бонел пружините про..

Матрак Каспия нормал

Нани

Матрак Каспия нормал

257.00 лв.

При ползване на Каспия Нормал подматрачната рамка е излишна. Тежестта и функционирането на матрака се поемат от вградената в конструкцията рамка. Тя е характерна за всички модели К..

CLASSIC Bonnell

Парадайс

CLASSIC Bonnell

194.00 лв.

Модел Класик е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е нап..

Матрак Атина Делукс

Голд-Аполо

Матрак Атина Делукс

162.00 лв.

Икономически изгоден еднолицев матрак Атина Делукс надгражда модел Атина Стандарт чрез допълнителна вложка от полиуретанова пяна за матраци. Този пласт е разположен под висококачес..

Матрак Атина Коко Лукс

Голд-Аполо

Матрак Атина Коко Лукс

180.00 лв.

За нуждата от ортопедична опора ще се погрижи матрак Атина Коко Лукс. Моделът се отличава с висока степен на твърдост, дължаща се на допълнителна вложка от кокосови влакна. Този сл..

Матрак Атина Стандарт

Голд-Аполо

Матрак Атина Стандарт

139.00 лв.

Икономично ценово предложение от Голд Аполо със сърцевина от множество спираловидни пружини в пакет "Бонел", монтиран върху иглолистна рамка с ламелна скара. Предимството на модела..

Матрак Бордо

Голд-Аполо

Матрак Бордо

155.00 лв.

Матрак Бордо се отличава с висока степен на анатомичност, дължаща се на пружинния пакет „Бонел“. Пружините от такъв тип система гарантират необходимата вентилация, за да може матра..

Матрак Бордо Делукс

Голд-Аполо

Матрак Бордо Делукс

180.00 лв.

Иновативно предложение от Голд Аполо със сърцевина от анатомичен пружинен пакет Бонел, закрепен на рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара. Ядрото е обвито с тапицерска обемн..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)