Списък с желания 0

Бонел

Удобни и комфортни двулицеви матраци с бонел от ТЕД, Блян, Беланоте, НАНИ, Парадайс, Росмари, Магнифлекс и още известни марки. Всички модели, размери на най-ниски топ цени в България! Безплатна доставка!


-25%
Матрак Awa

ТЕД

Матрак Awa

170.25 лв. 227.00 лв.

Матрак Ава с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва изви..

Матрак Биская

Нани

Матрак Биская

199.00 лв.

Двойноконусните пружини образуват едно цяло и са захванати подвижно, чрез метални спирали. Иглонабитият латексиран филц, обвиващ сърцевината, обезшумява и надеждно предпазва от нав..

Матрак Джъмбо Империал Плюс

Happy Dreams

Матрак Джъмбо Империал Плюс

612.00 лв.

Джъмбо Империал Плюс е двулицев/хибриден матрак, съчетание на няколко различни материала, които заедно създават един наистина комфортен матрак. Ядрото на матрака включва пружинен п..

Матрак Лавандула Мемори

Парадайс

Матрак Лавандула Мемори

245.00 лв.

Модел Лавандула Мемори е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell System. Движението на пружините в сърцевината на матрака предос..

Матрак Лион

Матрак Лион

156.00 лв.

Двулицев матрак Лион е предложение на марката Голд Аполо, което има за задача да удовлетвори изискванията на потребителите, търсещи анатомичен и дишащ матрак. Лион е изграден от пр..

Матрак Лион Делукс

Матрак Лион Делукс

199.00 лв.

Двулицев матрак Лион Делукс  с марка Голд Аполо е изграден от анатомичен пружинен пакет тип Бонел, произведен по швейцарска технология, която придава характерния лек, приятен ..

Матрак Нона Делукс

Матрак Нона Делукс

180.00 лв.

Матракът с висока анатомичност е предпоставка за комфорт и пълноценна почивка за тези от Вас, които търсят приятната мекота и пружинния ефект. Матрак Нона Делукс ще отговори на тез..

Матрак Нона Коко Лукс

Матрак Нона Коко Лукс

206.00 лв.

В производството на матраци вложката от естествени кокосови влакна се използва за постигането на твърдост, която да подсигури ортопедична опора. Освен тази функция, слоят кокос чес..

Матрак Нона Стандат

Голд-Аполо

Матрак Нона Стандат

139.00 лв.

Моделът се характеризира със здравословна ортопедичност и здравина, осигурени от спираловидната форма на пружините в пакета "Бонел", който е допълнително укрепен с метална рамка. Б..

Матрак Роял Плюс

Happy Dreams

Матрак Роял Плюс

327.00 лв.

Двулицев матрак Роял Плюс осигурява класически комфорт и правилна опора на тялото. Матракът е с антиакарна обработка на дамаската. Той осигурява перфектен баланс от комфорт и пълна..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)