Списък с желания 0

Легла

Удобни и комфортни легла от ТЕД, Блян, Беланоте, НАНИ, Парадайс, Росмари, Магнифлекс и още известни марки. Всички модели, размери на най-ниски топ цени в България! Безплатна доставка!


Филтрирано търсене

Ново
Легло Comfort Supreme

ТЕД

Легло Comfort Supreme

805.00 лв.

Непреходен и изискан стил. С типична британска визия и облечен изцяло в тъкан текстил, по избор, легло Comfort Supremee добър акцент в интериора на всяка спалня. Ако добавите табла..

Ново
Основа Bella

ТЕД

Основа Bella

222.00 лв.

Гъвкавостта на ламелите значително подобрява комфорта и ортопедичността на матрака. Те разпределят равномерно тежестта на тялото, като предотвратяват чувството на притискане и напр..

Ново
Основа Linda

ТЕД

Основа Linda

304.00 лв.

Комфортна основа със стабилна дървена конструкция от иглолистен материал и вградена покет система. Пружинното покет ядро дава добра ортопедичност и динамичност на опората, което до..

Ново
Основа Hard Base

ТЕД

Основа Hard Base

161.00 лв.

Изключително стабилна и практична основа, изградена от висококачествен иглолистен материал. Подходяща за всеки матрак, твърдата основа предоставя устойчива фиксирана опора и постиг..

Легло Lund

ТЕД

Легло Lund

845.00 лв.

Легло Лунд е комбинация от i-Springs Super Comfort и b-Springs технологии, въплъщава класическия скандинавски стил — основа с бонел и стабилна дървена рамка и матрак от индивидуалн..

-25%
Легло Clever Decision

Легло Clever Decision

265.50 лв. 354.00 лв.

Clever Decision е легло-основа с елегантен дизайн и добра функционалност. Основа:Височина: около 30 см, без крака (+/- 1 см)Дървена конструкция ПДЧОбемна ватаДамаскаСпалнята н..

Легло Bergen

ТЕД

Легло Bergen

943.00 лв.

Ценообразуването в таблицата включва табли без отстояние. Цената на табла с отстояние се формира допълнително, след пускане на поръчка и предварително уточнение от Ваша страна.Висо..

-25%
Легло Venice / Венеция

ТЕД

Легло Venice / Венеция

423.00 лв. 564.00 лв.

Легло Venice / Венеция от ТЕДТърсите ли елегантна и стилна визия за вашата спалня? То тя може да бъде постигната с новото и изкушаващо предложение на матраци ТЕД - спалня Venice. С..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)