Списък с желания 0

Полиуретанова пяна

Удобни и комфортни двулицеви матраци с полиуретанова пяна от ТЕД, Блян, Беланоте, НАНИ, Парадайс, Росмари, Магнифлекс и още известни марки. Всички модели, размери на най-ниски топ цени в България! Безплатна доставка!


Матрак Флекс Комфорт

Блян

Матрак Флекс Комфорт

418.00 лв.

Комбинирана структура от специфично профилирано ядро, в което има обособени 5 зони на комфорт за максимално добра поддъжка на тялото. Ядрото е съставено от 2 части във височина, ка..

Матрак Флекс Баланс

Блян

Матрак Флекс Баланс

203.00 лв.

Нашето предложение за любителите на твърди матраци.Модел Флекс Баланс, изработен от BodyCare® пяна със средна плътност и висока твърдост, издръжлива на натиск, натоварване и деформ..

Матрак Перфект Баланс

Блян

Матрак Перфект Баланс

269.00 лв.

Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноц..

-15%
Матрак Комфорт Баланс

Блян

Матрак Комфорт Баланс

204.00 лв. 240.00 лв.

Структура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има симетрична трислойна конструкция: база от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърд..

Матрак Зеро

Блян

Матрак Зеро

128.00 лв.

• Ядро от дишаща BodyCare® пяна, с отворена клетъчна структура, позволяваща на матрака да диша и да осигури здравословна среда за спокоен сън.• Сваляем калъф с цип, прошит с обемна..

-40%
Матрак Cool Silver Sense

ТЕД

Матрак Cool Silver Sense

197.40 лв. 329.00 лв.

Матрак Cool Silver Sense е нашето супер предложение от Сребърната колекция на Тед и уверяваме Ви - той е чудесен, тематичен летен избор. Но всъщност тайната на този матрак е, че то..

Матрак Flex Fit

ТЕД

Матрак Flex Fit

546.00 лв.

Матрак Flex Fit предлага уникално съчетание на два матрака в един – с изразено по-мека страна, с обгръщащ комфорт и по-твърда - за стабилна поддръжка. Уникалната технология без леп..

Матрак O Zone

ТЕД

Матрак O Zone

659.00 лв.

Уникалният профил на матрак O-Zone+ абсорбира дори и най-малкия натиск благодарение на деликатния пружиниращ ефект. Повърхността е изключително комфортна с охлаждаща мемори пяна, а..

-40%
Матрак Ergo Disc

ТЕД

Матрак Ergo Disc

275.40 лв. 459.00 лв.

Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019. Матрак ERGO DISC предлага грижа съобразена със спецификите и анатомията тялото. Ортопедичен продукт за сън с иновативен,..

Матрак Body Zone

ТЕД

Матрак Body Zone

329.00 лв.

Матрак Body Zone е практичен модел, който изненадва приятно с интересния си дизайн и модерни профили. Множеството подвижни пластинки  правят повърхността на този матрак о..

-40%
Матрак Flex Fusion

ТЕД

Матрак Flex Fusion

369.60 лв. 616.00 лв.

Хибридната конструкция на матрак Flex Fusion подсказва, че балансът на тялото е гарантиран. Повърхностните слоеве са нежни и еластични, доставят несравним комфорт, а чрез подсилена..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)