Списък с желания 0

Методи на плащане

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера при получаването на стоката с "Haлoжeн плaтeж" пpи дocтaвĸa нa пpoдyĸтa дo пocoчeният oт Bac aдpec. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта! Чрез този вид наложен платеж, търговецът се освобождава от задължанието за издаване на касов бон. Разписката за пощенски паричен превод замества касовия бон като документ за извършено плащане.

Банков превод

При избор на този вид плащане, използвайте данните за нашата банкова сметка по-долу. Като основание на плащането впишете номера на Вашата поръчка.

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!


Нашите банкови сметки са:

Фирма: ДАРИ ДРИЙМ ЕООД , DARY DREAM LTD

IBAN: BG80INTF40015092325454

Банков код: INTFBGSF

При банка: АЙКАРД АД

 

Плащане с кредитна или дебитна карта

Ако желаете поръчаните от Вас продукти да заплатите с кредитна или дебитна карта, след влизане във Вашата количка, изберете опция Плащане с карта, след което ще бъдете прехвърлени към електронната система за разплащания на myPos.

Покупка на изплащане (стоков кредит) през Unicredit Bulbank

Матраци на изплащане

Всички продукти, изложени в онлайн магазин kupimatrak.com (включително и промоционалните) могат да бъдат закупени на изплащане към UniCredit. За целта се свържете с нашия кредитен консултант на тел: 0882 660 605 или попълнете формуляра в сайта.

*Моля, преди да предоставите Вашите данни, се запознайте със Съгласие за обработката на лични дани, чието съдържание може да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля, свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния ляв ъгъл на онлайн магазина.