Списък с желания 0

Блян

Първите еднолицеви и двулицеви непружинни матраци произвеждани в България са на фирма Блян, създадени през 1994 г. Марката Блян притежава оригинален сертификат за ортопедичност, с което са познати на българския пазар и като медицински матраци.

Топ матрак Мемори

Блян

Топ матрак Мемори

107.00 лв.

За максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата.Удобство и комфорт, благодарение на перфектните свойства на вискоеластик пяната, която под въздействие на температура..

Матрак Флекс Комфорт

Блян

Матрак Флекс Комфорт

418.00 лв.

Комбинирана структура от специфично профилирано ядро, в което има обособени 5 зони на комфорт за максимално добра поддъжка на тялото. Ядрото е съставено от 2 части във височина, ка..

Матрак Флекс Баланс

Блян

Матрак Флекс Баланс

203.00 лв.

Нашето предложение за любителите на твърди матраци.Модел Флекс Баланс, изработен от BodyCare® пяна със средна плътност и висока твърдост, издръжлива на натиск, натоварване и деформ..

Матрак Перфект Баланс

Блян

Матрак Перфект Баланс

269.00 лв.

Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноц..

Матрак Комфорт Баланс

Блян

Матрак Комфорт Баланс

204.00 лв. 240.00 лв.

Структура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има симетрична трислойна конструкция: база от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърд..

Матрак Зеро

Блян

Матрак Зеро

128.00 лв.

• Ядро от дишаща BodyCare® пяна, с отворена клетъчна структура, позволяваща на матрака да диша и да осигури здравословна среда за спокоен сън.• Сваляем калъф с цип, прошит с обемна..

Матрак Duo Pocket

Блян

Матрак Duo Pocket

532.00 лв.

Хибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни.Покет системата, изградена от два свързани микро покет п..

Матрак Еднолицев Зеро мемори

Блян

Матрак Еднолицев Зеро мемори

173.00 лв.

• Ядро от дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура осигоряваща му отлична проветривост.• Слой мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и при натиск следва извив..

Възглавница Дуо Комфорт

Блян

Възглавница Дуо Комфорт

39.00 лв.

Възглавница Дуо КомфортМатраци Блян са сред българските производители на продукти за съня с най-голям опит. Повече от две десетилетия брандът радва потребителите с висококачествени..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)