Списък с желания 0

Матрак Кул Баланс

505.00 лв.

  • Марка: Блян
  • Код на продукта: 72294
  • Наличност: В наличност

ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ

купи на изплащане
12 x 49.98 лв.

Етикети: матрак, кул, баланс, блян, двулицеви, матраци, полиуретанова, пяна

Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото.

В сърцевината на матрака сме използвали  BodyCare® пяна с висока твърдост, издръжлива на натиск и деформация, която предоставя здрава и стабилна опора на гръбначния стълб. От двете страни сме добавили по един комфортен слой с различно усещане:
•    7-зоново профилирана пяна, която има лек масажиращ ефект, подпомага кръвообращението и релаксирането на тялото.
•    От другата страна е охлаждащият слой мемори пяна CoolMemory Foam която адаптира повърхността към различните части нa тялoтo и гарантира зa правилното му пoзициoниpaнe. Лекият охлаждащ ефект е бонус за топлите летни дни.

Дишащата 3D мрежата в борда на матрака осигурява циркулация на въздух, благодарение на което се минимизира задържането на влага и се гарантира постоянна проветривост на матрака.
Висококачествен текстил, прошит с обемна вата и полиуретаново фолио, подсилва усещането за мекота и комфорт по време на сън.

Нестандартни размери: 479 лв / кв м
ПАРАМЕТРИ НА ПРОДУКТА
Състав база от средно плътна BodyCare® пяна с повишена твърдост профилирана 7-зоновa BodyCare® пяна слой охлаждаща мемори пяна CoolMemory Foam дишаща 3D мрежа – осигуряваща циркулация на въздух калъф от от висококачествен текстил, прошит с обемна вата и полиуретаново фолио.
Височина 22 сантиметра
Степен на твърдост 10 години
Изисква подматрачна рамка? Да
Гаранция Средна степен на твърдост

Напишете коментар

Бележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър
Проверка за сигурност!