Списък с желания 0

SleepMe

Като компания с дългогодишен опит в създаването на продукти за сън, ние знаем, че сънят е това, което ни зарежда. Той има важна роля в това как се чувстваме и как минава денят ни.

Наблюдаваме как хората все повече поемат грижа за здравето си, стремейки се да се хранят здравословно, да спортуват, да забавят темпото и да се наслаждават на важните неща от живота. Но в забързаното ежедневие забравяме един много съществен елемент за физическото ни здраве – СЪНЯТ!

Затова създадохме – SleepMe - точните продукти, които са ни необходими за качествен сън и добра почивка. Използвахме последните технологии в индустрията, за да дадем най-доброто на нашите клиенти. Повече от 30 години опит ни помагат да подберем правилните конструкции и материали, за да предложим мечтаният от вас комфорт.

Като компания, която работи на множество пазари в световен мащаб, ние сме изградили дългогодишни партньорства със сертифицирани доставчици - водещи фирми в своята област. Използваме качествени материали, които отговарят на световно признати сертификати за качество и безвредност.

Ние имаме опит в работата с различни бизнес клиенти – от мултинационални търговски вериги и он-лайн платформи до специализирани магазини и по-малки обекти.

За нас качественото обслужване е също толкова важно, колкото и качеството на самите продукти.

Мини възглавница SLEEP DETOX MEMORY

SleepMe

Мини възглавница SLEEP DETOX MEMORY

30.00 лв. 59.99 лв.

Изключително еластично ядро от мемори пяна за деликатна поддържка на главата. Подходяща за ползване от деца над 4 годишна възраст.Компактна и лесно преносима тя ще бъде винаги с Ва..

Възглавница SLEEP RELAX SOFT

SleepMe

Възглавница SLEEP RELAX SOFT

29.99 лв.

Класическа възглавница с обемен пълнеж от меки силиконизирани влакна, която предоставя нежна поддръжка на главата, врата и раменете и Ви гарантира пълноценен, възстановяващ сън.Изр..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)